Logo
Reklama

Neodolateľná TORTA cukrárky Veroniky Bušovej je PLNÁ KÁVY a ČOKOLÁDY

Čokoládová torta.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nádhernú kávovo-čokoládovú dobrotu od cukrárky Veroniky Bušovej musíte upiecť, aj keby kamene padali.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás