Recepty

Kuracie batôžky s HUBOVOU plnkou: Keď sa huby vyrovnajú mäsu
Vďaka tomu, že ocot a olej idú až na šalát, môžete na tanieri rozložené suroviny skladovať prikryté v chladničke. Vyberte až hodinu pred podávaním a tesne pred servírovaním dochuťte soľou, octom a olejom.
Cuketové ROLKY s karí ryžou, čili a korením: Nič pre citlivky na štipľavé!
Slivkové GUĽKY s posýpkou: Do hlbokej panvice ich vojde pre celý regiment!
Zemiakové PLACKY naplňte kapustou a urobte rovno gurmánske selfie
Panna Cotta s JAHODAMI: Oslaďte ju čokoládovou mrveničkou
Sicílsky PISTÁCIOVÝ koláč: Perfektná jasnozelená pochúťka
Salašnícky GULÁŠ: Poriadne sýty a na prípravu veľmi jednoduchý
Nedeľné PALACINKY: Také jemnučké, ako sa len dá
Toustová ŽEMĽOVKA s džemom sa je veľkou lyžicou
MREŽOVNÍK S MÄSITÝMI PARADAJKAMI, SO SMOTANOU A ŠALOTKAMi
GRILOVANÉ KURACIE STEHNÁ S OMÁČKOU Z GRILOVANÝCH PARADAJOK
PRAŽMA Veľmi vhodná je na pečenie v soľnom plášti, keď sa celá ryba pokryje až 2 kg soli. Medzi kuchármi je najviac cenená pražma zlatohlavá. Jej pevné biele mäso takmer neobsahuje kostičky.
PARADAJKY AKO SALSA
Černice a čučoriedky
dalgonská káva
kategórie receptov