Reklama

Toto Nela Pocisková miluje: Recept na jej ZMRZLINU je dokonalý!

Nela - večne usmiata.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Mária Abrahámová

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

A aj super rýchly! Stačí päť ingrediencií a o necelých desať minút môžete dať mraziť. A potom už len vydržať pár hodín...

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Letné osvieženie - ZMRZLINOVÁ torta iba z piatich surovín

    V lete či v zime, vždy dobre naladená herečka a speváčka má ešte väčší dôvod na radosť, lebo práve pripravuje hudbu na nový album a začína vyrábať nový televízny projekt. Užila si ajurvédsky pobyt v Rakúsku, aj dovolenku pri mori s rodinou. Nedávno sa nám priznala, že je veľká jedáčka a dokázala nám, že vie aj výborne variť a piecť. Keďže ona aj deti milujú čokoládu, robieva im rada čokoládové brownies. Ale aj všeličo iné.

    Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

    Lievance robí deťom veľmi často.

    „Okrem toho som veľmi zmrzlinová a nedám dopustiť na vegánsku pistáciovú zmrzlinu či čokoládový sorbet. Takisto zbožňujem ľahké jedlá, pochutím si na grilovanej pražme, treske i morskom vlkovi, ktoré pripravuje Filip u nás na terase,“ skláňa poklonu svojmu partnerovi. Na osvieženie pridáva recept na domácu zmrzlinu, ktorú vyrába spolu s deťmi.

    ×
    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Nela Pocisková listuje v Dobrom jedle: Náš časopis miluje!

      Jahodovo-banánová zmrzlina

      4 porcie, príprava 10 minút + mrazenie

      POTREBUJETE:

      • 400 g mrazených jahôd
      • 1 banán
      • 1 lyžička vanilkového extraktu
      • 1 lyžica medu alebo agávového sirupu
      • 200 g bieleho gréckeho jogurtu

      POSTUP:

      1. Mrazené jahody rozmixujte, pridajte nakrájaný banán, lyžičku vanilkového extraktu, lyžicu medu alebo agávového sirupu a 200 g gréckeho bieleho jogurtu. Dobre premiešajte.
      2. Zmes dajte v plastovej nádobe do mrazničky na 3 hodiny a niekoľkokrát ju vidličkou premiešajte.

      Dostali ste chuť na sladké? Máme ďalšie tipy:

      Autor článku

      Mária Abrahámová

      redaktorka magazínu Dobré jedlo
      Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!