Logo
Reklama

Plnená PAPRIKA: Dáte si radšej slovenskú alebo grécku? Obe sú skvelé!

Plnená paprika.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Papriku kedysi doviezli do našich končín až zo Strednej Ameriky. Tak sme si ju všetci obľúbili, že natrvalo zakotvila v našej kuchyni. My ju poznáme naplnenú mäsom v paradajkovej omáčke, Gréci ju plnia syrom a olivami, Španieli napríklad ryžou so šafranom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás