Logo
Reklama

Vedeli ste, že MORČACIE MÄSO je SUPERPOTRAVINA? Aha, prečo ho odporúčajú odborníci!

Chutné jedlá z morčacieho mäsa.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Odborníci na výživu ho zaraďujú do top pätnástky. Pre vysoký podiel bielkovín, minerálov, vzácnu aminokyselinu tryptofan s antidepresívnymi účinkami a nízky obsah tuku oproti červenému mäsu. Má to však jeden háčik!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás