Logo
Reklama

Pomaly PEČENÁ KRKOVIČKA so zemiakovými guľkami nás dostala: RECEPT zo známeho hostinca!

Na návšteve v myjavskom penzióne Holotéch víška, kde pre čitateľov mesačníka Doré jedlo pripravili niekoľko miestnych tradičných receptov.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Nemusíte zredukovať celý výpek, pokojne si z neho polovicu odložte. Keď vám zostane mäso, na druhý deň ho vo výpeku ohrejte. Bude chutiť ešte lepšie,“ radí Peter zo známeho hostinca Holotéch víška, kde sa varí jedna báseň.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás