Logo
Reklama

Vajíčkové RAŇAJKY zo známeho bistra: SUPER RECEPT na FRANCÚZSKE HRIANKY!

Francúzska hrianka na raňajky je super voľba.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vedeli ste, že to, „ako uvariť vajce na tvrdo“, patrí k absolútne najfrekventovanejším food heslám, ktoré zadávame na Google? Vajcia sú kľúčová surovina aj vo vychýrenom bistre Otto! Máme recept na ich francúzske hrianky, budú vám chutiť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás