Logo
Reklama

Adriana Poláková má SUPER RECEPT na CISÁRSKY TRHANEC: Mňam, budete si ho robiť často!

Na návšteve u bývalej televíznej moderátorky Adriany Polákovej v kašieli Palais Kneissl v rakúskom Burgau v ktorom spoločne s partnerom ponúka ubytovanie a prenájom priestorov na spoločenské akcie. Pre mesačník Dobré jedlo pripravila niekoľko tradičných dezertov.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Adriana Poláková ním rada rozmaznáva svojich blízkych a tretí rok už aj hostí v rozprávkovom kaštieli, ktorý so snúbencom prerobili na útulný penzión. Jej ľahký, no dokonale vyladený recept na slávny rakúsky dezert si zamilujete.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás