Logo
Reklama

Poriadne vás prefúkalo? Zahreje vás FRANKFURTSKÁ POLIEVKA: Hotová do pol hodiny!

Frankfurtská polievka.

Zdroj: GURMET: RECEPT KATEŘINA BEDNÁŘOVÁ, FOTO MARIE BARTOŠOVÁ, FOOD STYLING KLÁRA ZÍKOVÁ, DEKOR STYLING MARKÉTA ZINDULKOVÁ

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Dostal sa vám jesenný vietor pod kožu? Zahrejte sa touto lahodnou polievočkou. Na jej prípravu vám stačí pár surovín, ktoré isto nájdete doma. Do piatich minút je polievka na sporáku a do pol hodiny na stole.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás