Logo
Reklama

Neodolateľné a krémové TEKVICOVÉ RIZOTO: Jesenné nebíčko v papuľke!

Tekvicové rizoto

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Sezóna tekvíc je v plnom prúde. Nakrájajte ju, upečte a pridajte do rizota. Vznikne vám neodolateľné, krémové a rizoto, ktoré vám vďaka svojej krásnej farbe rozžiari deň. S videoreceptom sa vám podarí na prvý šup!

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás