Logo
Reklama

Koložvárska KAPUSTA: Skúste overený RECEPT od šéfkuchára. Lepšiu ste ešte nejedli!

Koložvárska kapusta.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Koložvársku kapustu nerobte do malého pekáča! Tejto dobroty nie je nikdy dosť! Podľa receptu s video aj fotopostupom nášho šéfkuchára Ľuboša Mega sa vám určite podarí!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás