Logo
Reklama

Parádny BURGER BEZ MÄSA aj bez grilu: ĽAHUČKÝ RECEPT, oblížete si všetky prsty!

Domáci burger bez mäsa - ak chcete, vynechajte aj slaninku v obložení.

Zdroj: MAREK BARTOŠ/Gurmet

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Portobello je vynikajúca huba, ktorá v burgeroch poslúži nielen ako známejšia náhrada mäsa, ale aj ako samotná „žemľa“. Inšpirujte sa naším receptom - gril nepotrebujete. A pre čisto vegetariánsku verziu vynechajte slaninku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás