Logo
Reklama

LACNÁ a RÝCHLA VEČERA JARDU ŽÍDEKA: Jeho krúpy s hubami sú NEBÍČKO V PAPUĽKE!

Jaroslav Žídek - šéfkuchár reštaurácie Riverbank venoval Dobrému jedlu vynikajúci recept na rýchlu večeru.

Zdroj: ROBO HUBAČ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Potrebujete iba zopár surovín a pol hodiny máte chutnú večeru na stole. Tento RECEPT od geniálneho šéfkuchára zbožňujeme a vy sa iste pridáte :)

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás