Logo
Reklama

Čas zahájiť VIANOČNÉ PEČENIE! Stavíte na slovenské MEDOVNÍKY alebo na americké GINGERBREADS?

Slovenské medovníky.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Medovníky sa pečú v rôznych podobách aj inde vo svete. Recepty sa odlišujú, no ich chuť je vďaka zmesi korenia veľmi podobná. V amerických gigerbread cookies nájdete veľa zázvoru, vo fínskych piparkakku zase viac škorice a klinčekov.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás