Logo
Reklama

Najľahšia VIANOČKA NA SVETE: Je taká dobrá, že zajtra pečiete druhú!

Domáca vianočka vám prevonia celý dom.

Zdroj: Archív Dobrého jedla/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Cesto vianočky môžete spestriť pridaním kúskov horkej čokolády, kandizovaných čerešní, citrónovej, alebo pomarančovej kôry. Akékoľvek sušené ovocie môžete pridať do cesta podľa svojej chuti.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás