Reklama
Späť na článok
Nahádžte všetko do pekáča a VYLOŽTE SI NOHY! Večera sa pripraví sama
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Z MALÍN a čučoriedok urobte OVOCNÉ kože: Deťom viac nebude treba
Čo s FIGAMI? Šupnite ich do týchto SLADKÝCH I SLANÝCH RECEPTOV
Najlepšie HUBOVÉ POCHÚŤKY: Tradičná kulajda, paštéta aj kapučíno!
Čo dnes variť? Rýchly GULÁŠ to istí! RECEPT nášho šéfkuchára je skvelý!
Posledné LETNÉ GRILOVAČKY? Tieto DIPY očaria každú návštevu!
Máte chuť na HALUŠKY, ale nemáte zemiaky? Pripravte si BRYNDZOVÉ CESTOVINY!
Víkendová POLIEVKA: Bude u vás FAZUĽOVÁ, KELOVÁ, či DRŽKOVÁ? Máme pre vás naj RECEPTY
Super LANGOŠE BEZ KYSNUTIA musíte stihnúť spraviť ešte cez tieto PRÁZDNINY
Uvarte si DOMÁCI KEČUP: Jednoduchý a výborný RECEPT uchová chuť leta
Máte SLIVKY? Spravte z nich tie najlepšie KOLÁČE! Tieto RECEPTY nemajú konkurenciu