Reklama

Super LANGOŠE BEZ KYSNUTIA musíte stihnúť spraviť ešte cez tieto PRÁZDNINY

Langoše

Zdroj: Dobré jedlo/Lýdia Czakó

Reklama

Rýchly recept na langoše bez kysnutia oceníte, ak ste na ne práve dostali chuť a chcete si na nich čo najskôr pochutiť. Okrem toho, že sú rýchlo hotové sú aj veľmi chutné!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Lečo vie mať veľa podôb: Ktoré vám zachutí najviac?

    RÝCHLE LANGOŠE S CESNAKOM

    10 KUSOV, PRÍPRAVA 30 MINÚT, PEČENIE 15-20 MINÚT

    Potrebujete:

    • 2 vajcia
    • 275 g tvarohu
    • 250 g hladkej múky (+ na pomúčenie dosky)
    • 1 balíček kypriaceho prášku
    • soľ
    • olej (masť) na smaženie

    NA PODÁVANIE:

    • pretlačený cesnak
    • strúhaný syr
    • feferónky
    • soľ
    • olej

    POSTUP:

    1. Vajcia rozšľahajte so soľou podľa chuti, pridajte tvaroh a dobre premiešajte. Prisypte múku s kypriacim práškom, trochou soli a vypracujte cesto.
    2. Cesto rozvaľkajte na pomúčenej doske a vykrajujte z neho menšie kruhy s priemerom asi 10 cm.
    3. Langoše smažte na rozhorúčenom oleji (alebo masti). Podávajte ich potreté cesnakom zmiešaným s olejom, posypané syrom a nakrájanou feferónkou. Ak treba, dosoľte ich.

    Vyskúšajte viac prázdninových receptov z Dobrého jedla: