Logo
Reklama

Bleskový KOLÁČIK Kamily Magálovej: Fantastický JABLČNÍK milujú jej vnuci a už aj my! (RECEPT)

Obrátený jablčník Kamily Magálovej.

Zdroj: Archív

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Jednoduchý mrežovník pečiem asi od desiatich rokov. Netreba doň žiaden tvaroh a domáceho lekváru bolo v dome, chvalabohu, vždy habadej.“ Stavíme sa, že ho máte takisto vždy poruke. Aj koláčik tety Palušky sme s fotografom zhltli ako nič! Rovnako to u vás doma dopadne s fantastickým jablčníkom Kamily Magálovej alebo s našou hrnčekovou rýchlovkou...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás