Logo
Reklama

Radšej MAJTE V ZÁSOBE: Ako vyrobiť CHLIEB BEZ PŠENICE, DOMÁCE MASLO aj DROŽDIE

Pekáreň Kvások Petržalka. Na snímke Róbert Kordoš - šéf pekárne. O tom, ako upiecť chlieb bez pšenice, si prečítajte priamo v článku.

Zdroj: ROBO HUBAČ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Po prvé, Ukrajina a Rusko patria k najvýznamnejším producentom obilia, Rusko dominuje vo vývoze pšenice. Po druhé, keď vypukla korona, z obchodov zmizli ako prvé kvasnice. A nakoniec, dobré maslo dokáže zasýtiť rýchlo a nadlho. Takže žiadna panika, len krízový plán, za ktorý nič nedáte. Odložte si ho a spolu sa modlime, aby sa toto celé skončilo. Čím skôr.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás