Logo
Reklama

Fantastické MAKOVÉ ROŽKY Jožky Zaukolcovej: RECEPT porotkyne Pečie celé Slovensko NEMÁ CHYBU!

Porotkyňa televíznej šou Pečie celé Slovensko Jozefína Zaukolcová pripravila spoločne so študentkami SOŠ obchodu a služieb v Púchove niekoľko receptov pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Kysnuté dobroty nikdy nekrájajte ani nejedzte teplé, môžu sa deformovať a spôsobiť tráviace problémy. Do cesta zamiešajte aj kyslú smotanu alebo biely jogurt – vďaka nim vydržia mäkučké viac dní,” radí Jožka. Jej recept na tieto makové rožteky si odložíte - SÚ BOŽSKÉ!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás