Logo
Reklama

Najlepšia DOMÁCA HUSACINA: Upečte ju podľa prastarého RECEPTU z Modry, bude SKVELÁ!

Božskú husaciu masť Renáta pridáva do kapusty k husacine, do rôznych polievok pre lepšiu chuť alebo v nej opeká bielu pečeň. Zo 6-kilovej husi jej zostane asi 7 deci masti.

Zdroj: Wittekova Laura Spolocnost7plus

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Keramikárka Renáta z Modry nepotiera hus pred pečením mliekom, ako to zvyknú robiť niektoré kuchárky. Jej pečenú hus sme ochutnali a oblízali sme si všetky prsty. Inak už hus doma nepečieme. Uvidíte, jej RECEPT si takisto zamilujete.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás