Logo
Reklama

Ryžový NÁKYP aký si pamätáte z detstva: Dokonalý RECEPT ako od mamičky

Ryžový nákyp s marhuľami.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šťavnatý a nadýchaný ryžový nákyp upečiete s receptom od šéfkuchára Dobrého jedla Ľuboša Mega na prvý šup! Pozrite si aj video, kde vám prezradí tajomstvo ako na to.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás