Logo
Reklama

Parádny HRUŠKOVÝ KOLÁČIK pre histaminikov: Zamilujú si ho ale všetci!

Hruškový koláč bez histamínu.

Zdroj: Alexandra Rymšinová

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Viete, ako spoznáte histaminika? Aj pri výmene žiarovky detailne študuje, čo je napísané na jej obale :). Žarty bokom, keby ste náhodou skončili v klube HIT, tiež by ste čítali zloženie každého jedla – lebo by ste museli.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás