Logo
Reklama

Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Je jarný detox nevyhnutnosť alebo módny trend?

Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Dnes o bylinkách na pečeň a žlčník.

Zdroj: Ema Tekelyová

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

Potrebuje pečeň a žlčník skutočne detox alebo je to len módny trend? Ktoré bylinky sa oplatí pomlieť, uvariť alebo pridať do tinktúry? V dnešnom podcaste sme zisťovali u bylinkárky Ivety Henzelyovej aj to, ako dlho by sme mali piť bylinkové čaje, aby nám neublížili.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás