Logo
Reklama

Máte radi KEFÍR? Testovali sme, ktorý chutí najlepšie

Zdravý a svieži kefír.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Zdravý a výborne osviežujúci fermentovaný nápoj z kravského alebo kozieho mlieka, ktorý voláme aj kefírové mlieko. Zapijete ním horúci deň, pečené zemiaky, no hodí sa aj do cesta na koláč alebo napríklad do cviklovej polievky.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás