Jeden z NAJ CHLEBÍKOV, aký sme kedy jedli: DOMÁCI od známeho šéfkuchára upečiete ľavou zadnou!
11. 3. 2022, 6:52 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:26)
Reklama
Reklama
Ceny pšenice dosiahli v týchto dňoch 14 ročné maximum, takže je len otázka času, kedy si za kupovaný chlebík znova priplatíme. Naučme sa piecť vlastný! Tento bochník mizol počas fotenia ako nič. Krásne nadýchaný s extra chrumkavou kôrkou. „Chlieb je v maďarskej kuchyni potrebný ako soľ. Pripomína detstvo. V našej reštaurácii ho pečieme denne a na tento recept som naozaj hrdý. Dolaďovali sme ho postupne,“ prezradil nám uznávaný šéfkuchár Imre Bindics.
Galéria k článku
23 fotografiíPrejsť do galérie