Logo
Reklama

Jeden z NAJ CHLEBÍKOV, aký sme kedy jedli: DOMÁCI od známeho šéfkuchára upečiete ľavou zadnou!

Domáci chlieb so semiačkami, Imré Bindics s dcérou, šéfkuchár vo Ville Rosa, Dunajská Streda.

Zdroj: Dobré jedlo/LAURA WITTEKOVÁ

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ceny pšenice dosiahli v týchto dňoch 14 ročné maximum, takže je len otázka času, kedy si za kupovaný chlebík znova priplatíme. Naučme sa piecť vlastný! Tento bochník mizol počas fotenia ako nič. Krásne nadýchaný s extra chrumkavou kôrkou. „Chlieb je v maďarskej kuchyni potrebný ako soľ. Pripomína detstvo. V našej reštaurácii ho pečieme denne a na tento recept som naozaj hrdý. Dolaďovali sme ho postupne,“ prezradil nám uznávaný šéfkuchár Imre Bindics.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás