Logo
Reklama

Kapustnica, čili alebo jogurt? Čo pomôže nášmu tráveniu?

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

Nafukuje vás, ste nervózny alebo máte zlý spánok? Môže ísť o problém v črevách. S odborníčkou na črevný mikrobióm Zuzanou Líškovou sme sa v novej časti podcastu Dobré jedlo pre Zdravie rozprávali aj o tom, ako na naše trávenie vplývajú lieky, sladidlá i koreniny.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás