Logo
Reklama

Žiada sa vám odľahčenie? Zapečený KEL S CHRUMKAVÝM CÍCEROM bude dobrá večera

ZAPEČENÝ KEL SO SLADKÝM ZEMIAKOM A S CHRUMKAVÝM CÍCEROM

Zdroj: Gurmet

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Vyskúšajte chutný recept na zdravú večeru. Pripravíte ju hravo a zasýti vás na dlho.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás