Reklama

Je vaše dieťa "zlé" z jedla? TOTO mu na tanier nenakladajte!

Reklama
Ema Tekelyová-Pospíšilová

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

S odborníčkou na stravovanie detí Silviou Tylš sme sa v najnovšej časti podcastu Dobré jedlo pre Zdravie rozprávali o tom kedy môže dieťa ochutnať rezeň aj aké sladidlo je pre najmenších najvhodnejšie.

Anketa

Aký vzťah má vaše dieťa k jedlu?

  • Je vyberavé a nezje len tak hocičo.47%
  • je veľký jedák a spapá všetko na tanieri.9%
  • Nechutí mu a musíme ho do jedla nabádať.19%
  • Papá všetko s chuťou a pravidelne.23%

Hlasovanie bolo ukončené

V podcaste o stravovaní detí sa dozviete:

Celý podcast si môžete vypočuť tu:

Zdroj: Canva

Spôsobujú farbivá v cukríkoch agresivitu u detí? Dozviete sa v najnovšom podcaste Dobré jedlo pre Zdravie.

Vypočujte si aj naše ďalšie epizódy podcastu Dobré jedlo pre Zdravie :

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.