Logo
Reklama

Podcast Dobré jedlo pre Zdravie: Ktoré jarné bylinky vieme využiť pre zdravie aj v kuchyni?

Dobré jedlo pre Zdravie - bylinky

Zdroj: Lenka Štefánková

Reklama
Reklama

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo

Od bylinkárky Ivety Henzelyovej sme sa dozvedeli, ktoré bylinky si treba určite natrhať, aký majú liečivý účinok, ako sa zbierajú, pripravujú a sušia.

Diskusia

(0)

Autor článku

Ema Tekelyová-Pospíšilová

šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo
Šéfredaktorka magazínu Dobré jedlo sa dlhé roky venuje zdravému vareniu a pečeniu z kvalitných a lokálnych surovín. Najnovšie v podcaste Dobré jedlo pre Zdravie rozoberá s odborníkmi a špecialistami, ako vplýva jedlo na naše zdravie, kedy pomáha proti rakovine, kedy klobása a čokoláda neublížia pri diéte ale aj kedy si môžete dať pohárik po športe. Jednoducho a zrozumiteľne, aby sa nám zdravšie žilo a dobre jedlo.
Výber pre vás