Reklama
Späť na článok
Jesenné PEČIENKY hotové do pol hodiny: KURACIE s hroznom alebo HOVÄDZIE so slaninou a figami?
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Jesenný KIŠ ako sa patrí: S tekvicou, hruškou a slaninou. Mňam!
Nedeľná POLIEVKA: Zeleninová s PEČEŇOVÝMI KNEDLIČKAMI bude chutiť každému
Potrebujete minúť FIGY? Uvarte JABLKOVO-FIGOVÉ ČATNÍ
JablkoBRANIE je v plnom prúde: Poďte s nami piecť neobyčajné JABLKOVÉ DEZERTY
Fantastické KAPUSTOVÉ STRAPAČKY zo Zemplína: Takto chutí Slovensko
Bleskový RECEPT NA DNES: Chrumkavú SLANINKU vyváži CVIKLA a RUŽIČKOVÝ KEL
Lacné jedlo hotové do pol hodiny? ZEMIAKOVÝ PAPRIKÁŠ zasýti celú rodinu!
Skvelý HRUŠKOVÝ KOLÁČ s lieskovými orieškami: Takto chutí jeseň!
Orechový KOLÁČ S FIGAMI: Úžasná MEDOVÁ ŠĽAHAČKA z neho robí gurmánsky zákusok
Ako využiť nadbytočné paradajky? Recept na lahodný PARADAJKOVÝ KOLÁČ