Logo
Reklama

Jesenný KIŠ ako sa patrí: S tekvicou, hruškou a slaninou. Mňam!

Quiche s hruškami a so slaninkou.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Slaný koláč, quiche alebo kiš s plodmi jesene má šmrnc! Tekvica, hruška a slaninka si v ňom náramne rozumejú. Veď ochutnajte a pochopíte...

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás