objednať časopis
všetky kategórie

Suroviny na fantastický zemiakový paprikáš vám neurobia prievan v peňaženke a uvarený ho máte šmahom ruky.

ZEMIAKOVÝ PAPRIKÁŠ

Recept na zemiakový paprikáš, po ktorom si vaši milovaní oblížu všetky prsty, nájdete v článku.
Recept na zemiakový paprikáš, po ktorom si vaši milovaní oblížu všetky prsty, nájdete v článku.
Zdroj: Veronika Kollárová/Lýdia Czakó

4 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT, VARENIE 15-20 MINÚT

Potrebujete:

  • 800 g nových zemiakov
  • 1 veľká cibuľa
  • 2 lyžičky mletej papriky
  • voda
  • 1 veľká kapia
  • soľ, korenie podľa chuti
  • bravčová masť
  • petržlenová vňať na ozdobu
Morčací guláš s cuketou,
Čítajte viac
NETRADIČNÉ GULÁŠE stoja za vyskúšanie: Tieto RECEPTY si od vás budú pýtať všetci!

POSTUP:

  1. Zemiaky očistite a pokrájajte na štvrťky. Na horúcej masti speňte cibuľu nakrájanú nadrobno, pridajte mletú červenú papriku a pokrájané zemiaky. Osoľte, okoreňte, podlejte trochou vody a duste.
  2. Keď sú zemiaky polomäkké, pridajte nakrájanú kapiu a varte do zmäknutia. Paprikáš podávajte ozdobený petržlenovou vňaťou.

Viac nápadov na jedlá so zemiakmi nájdete TU!

Kategórie