Reklama

Lacné jedlo hotové do pol hodiny? ZEMIAKOVÝ PAPRIKÁŠ zasýti celú rodinu!

Recept na zemiakový paprikáš, po ktorom si vaši milovaní oblížu všetky prsty, nájdete v článku.

Zdroj: Veronika Kollárová/Lýdia Czakó

Reklama

Suroviny na fantastický zemiakový paprikáš vám neurobia prievan v peňaženke a uvarený ho máte šmahom ruky.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Čo s FIGAMI? Šupnite ich do týchto SLADKÝCH I SLANÝCH RECEPTOV

    ZEMIAKOVÝ PAPRIKÁŠ

    Zdroj: Veronika Kollárová/Lýdia Czakó

    Recept na zemiakový paprikáš, po ktorom si vaši milovaní oblížu všetky prsty, nájdete v článku.

    4 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT, VARENIE 15-20 MINÚT

    Potrebujete:

    • 800 g nových zemiakov
    • 1 veľká cibuľa
    • 2 lyžičky mletej papriky
    • voda
    • 1 veľká kapia
    • soľ, korenie podľa chuti
    • bravčová masť
    • petržlenová vňať na ozdobu

    POSTUP:

    1. Zemiaky očistite a pokrájajte na štvrťky. Na horúcej masti speňte cibuľu nakrájanú nadrobno, pridajte mletú červenú papriku a pokrájané zemiaky. Osoľte, okoreňte, podlejte trochou vody a duste.
    2. Keď sú zemiaky polomäkké, pridajte nakrájanú kapiu a varte do zmäknutia. Paprikáš podávajte ozdobený petržlenovou vňaťou.