Reklama

Vynikajúce COOKIES od šéfcukrárky Pečie celé Slovensko: Natacha má SUPER RECEPT!

Recept na tieto chrumkavé brownie cookiesky máme od Natache Pacal.

Zdroj: Archív N.P.

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Majiteľka siete cukrárni Natacha Pacal patisserie a šéfcukrárka šou Pečie celé Slovensko nám venovala overený recept na chrumkavé cookiesky. Sú fantastické! Určite si ich doma upečte.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Fantastický ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ čitateľa Petra: Bez múky, padli sme z neho na zadok!
    Zdroj: NMH

    Zdroj: Archív N.P.

    Recept na tieto chrumkavé brownie cookiesky máme od šéfcukrárky Pečie celé Slovensko Natache Pacal.

    Brownie cookiesky

    ZA PLECH, PRÍPRAVA 20 MINÚT, PEČENIE 13 MINÚT

    Potrebujete:

    • 2 vajíčka
    • 170 g hnedého cukru
    • 170 g bieleho cukru
    • 225 g horkej čokolády
    • 90 g masla
    • 1 lyžička vanilkovej pasty
    • 2 g soli
    • 170 g preosiatej hladkej múky
    • 35 g kakaa

    POSTUP:

    1. Vyšľahajte do biela 2 vajíčka so 170 g hnedého a 170 g bieleho cukru.

    2. Zatiaľ nad vodným kúpeľom roztopte 225 g horkej čokolády a 90 g masla. Môžete pridať aj lyžičku instantnej kávy.

    3. Do vyšľahanej peny nalejte čokoládovú zmes, jemne premiešajte a pridajte lyžičku vanilkovej pasty, 2 g soli, 170 g preosiatej hladkej múky a 35 g kakaa. Zmes dajte na chvíľu zachladiť do chladničky a potom z nej pomocou zmrzlinovej naberačky alebo lyžice robte rovnaké kopčeky do plechu s papierom na pečenie.

    4. Cookiesky pečte pri 180°C s ventilátorom asi 13 minút. Ak ich chcete vylepšiť lentilkami, poukladajte ich na cookiesky na záver pečenia – asi po 10 minútach. Veľmi chutné sú aj čisté s vanilkovou zmrzlinou. Mňam!  

       

    Upečte si aj:

    Autor článku

    Katarína Brunovská

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.