Logo
Reklama

Chutné ČATNÍ 5x inak: Tieto RECEPTY parádne roztancujú chuťové bunky

Z PEČENÝCH PARADAJOK

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hustú vyladenú omáčku podobnú džemu sme v Európe objavili vďaka Indii. Okrem cibule, cesnaku, korenia a byliniek sa v nej kombinuje rôzne ovocie alebo zelenina. Výborne sa hodí ako príloha k pečenému a ku grilovanému mäsu, ale aj k zrelým syrom.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás