Logo
Reklama

Najlepšie BRYNDZOVNÍKY na svete: Uvidíte, RECEPT známej someliérky si odložíte!

Bryndzovníky

Zdroj: Dušan Křístek

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"K vínu zobkám najradšej niečo neutrálne, čo veľmi nezmení jeho chuť. Napríklad tieto bryndzovníky z knihy Kuchárka v gatiach od Miloša Mikuša," prezradila nám najznámejšia slovenská someliérka Beáta Vlnková. Super tip k sviatočnému posedeniu. Čo poviete?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás