Logo
Reklama

Dáte si GRANATIERSKY POCHOD alebo skúsite TIROLSKÝ GRÖSTL? Máme RECEPTY na obe zemiakové mňamky

Granatiersky pochod.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jedál s touto tradičnou plodinou je neúrekom. Náš granadír je kombinovaný s cestovinou, tak ako v Taliansku pasta e patate. V Rakúsku do svojho Gröstl pridávajú hovädzie mäso alebo dobre opečenú slaninu. Jednoducho si stačí vybrať!

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás