Logo
Reklama

Zapečte LETNÚ ZELENINU s chutnou plnkou: Takto chutí najlepšie CUKETA, BAKLAŽÁN, PAPRIKA, aj...

CUKETY PLNENÉ OMÁČKOU S MÄSOM

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Farebné papriky, huby, cukety, baklažány a bataty naplňte lahodnou plnkou a objavte nové recepty, ktoré vám umožnia využiť všetko, čo letná zelenina ponúka.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás