Reklama

ČO DNES VARIŤ? Zemiakové placky na milión spôsobov!

Kalerábové placky pripravíte podobne ako zemiakové alebo cuketové. Prípadne do nich pridajte strúhaný syr alebo cottage. Múku môžete nahradiť ovsenými vločkami.

Zdroj: oversixty.co.nz

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Receptov na dobré placky je neúrekom, no my v Dobrom jedle nedáme dopustiť na tieto. Určite si vyberiete!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Zemiakové placky Maroša Molnára: Také skvelé, že sa stanú vašou jednotkou!

    Zemiakové placky ako od babičky

    Urobte ich podľa známeho šéfkuchára >> RECEPT TU

    Zdroj: Shutterstock

    Zemiakové placky podľa šéfkuchára

    Zdravšie zemiakové placky Maroša Molnára

    Jedli sme ich ešte horúce a sú BOŽSKÉ! >> RECEPT TU

    Zdroj: Matej Kalina

    „Placky z rúry sú zdravšie. A keď máte chuť na super zdravý dip, prípadne nemôžete laktózu, vymiešajte ho z bieleho tofu, lyžice citrónovej šťavy a lyžice vínneho octu.“

    Cuketovo-mrkvové placky

    Robievame ich našim deťom a vždy sa po nich len tak zapráši :) >> RECEPT TU

    Zdroj: shutterstock

    CUKETOVO-MRKVOVÉ PLACKY

    Zemiakovo-syrové placky

    Pridajte do nich syr a budete sa zalizovať. >> RECEPT TU

    Zdroj: Archív

    Zemiakové placky so syrom

    Tekvicové placky Mirky Luberdovej

    Mirka varí zdravo, takže nezhrešíte. >> RECEPT TU

    Zdroj: Archív

    Hoaidovo-zelerové placky Mirky Luberdovej.

    Šošovicové placky

    Je v nich tiež mrkvička, zemiak, cesnak... samé zdravé veci!  >> RECEPT TU

    Zdroj: Archív

    Šošovicové placky

    Poriadne cesnakové placky

    Cesnakom v nich naozaj nešetrite. >> RECEPT TU

    Zdroj: Archív

    Poriadne cesnakové placky

    Autor článku

    Katarína Brunovská

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.