Logo
Reklama

Tento recept milujeme! ZEMIAKOVÉ PLACKY vylepšite KYŠKOU OD BABKY

Zemiakové placky podľa šéfkuchára

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Návrat do kuchýň našich babičiek je dokonalý. Ocitneme sa tam nielen chuťou a vôňou, ale aj krásnymi spomienkami... zasníval sa známy šéfkuchár Peter Ďurčo. Jeho kyšku, ktoré naše prababky zbožňovali až-až, si určite zamiešajte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás