Reklama
Späť na článok
Neodolateľne dobré JAHODOVÉ DEZERTY S REBARBOROU: Tieto RECEPTY budete piecť celú sezónu!
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
SVETOZNÁMA Pišingerova torta je NEPEČENÁ: Od Michaely máme na ňu skvelý recept
Najlepšie JAHODOVÉ KOLÁČE: Báječné RECEPTY z Dobrého jedla, ktoré vyťahujeme každú sezónu!
Špagetová DIÉTA Sophie Loren funguje: Fenomenálna herečka sa cíti na 20 a stále vyzerá BOŽSKY!
Domáci JAHODOVÝ DŽEM bez chémie: RECEPT od známej pestovateľky nemá chybu!
Hlboko do vrecka a ďaleko do výplaty? Navarte NA VÍKEND tieto chutné RECEPTY ZO ZÁSOB
OBĽÚBENÉ ČEREŠŇOVÉ KOLÁČE: Bublanina, štrúdľa, páj aj torta!
Bleskový JAHODOVÝ KOLÁČ: Recept od šéfcukrárky Pečie celé Slovensko musíte vyskúšať, JE MŇAM!
Neskutočne JEDNODUCHÉ: Sladké a slané pečenie zo ZEMIAKOVÉHO cesta
Baza nie je dobrá len na sirup: Starodávny RECEPT NA BAZOVÝ OCOT je priam KYSLÝ ZÁZRAK
Šéfkuchár MARTIN NOVÁK z Na nože robí deťom túto POLIEVKU: Je JAHODOVÁ a chutí fantasticky!
Rozprávkové torty, ktoré potešia: Z výtvorov TEJTO cukrárky nespustia zrak malí ani veľkí!