Logo
Reklama

Domáci JAHODOVÝ DŽEM bez chémie: RECEPT od známej pestovateľky nemá chybu!

Domáci jahodový džem.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Eva Gáliková, majiteľka známej jahodovej farmy Evitta v Bodzianskych Lúkach, venovala Dobrému jedlu svoj RECEPT na parádny JAHODOVÝ DŽEM, ktorý takto pripravuje už roky. Nazberajte jahôdky a určite si ho doma uvarte tiež!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás