Logo
Reklama

Bleskový JAHODOVÝ KOLÁČ: Recept od šéfcukrárky Pečie celé Slovensko musíte vyskúšať, JE MŇAM!

Jahodový koláč od šéfcukrárky z Pečie celé Slovensko,

Zdroj: Shuttesrtock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Natacha Pacal je výnimočná cukrárka a odborná garantka televíznej šou. Má francúzske korene po tatovi - z jeho rodnej zeme pochádza aj tento SUPER KOLÁČIK, po ktorom sa u vás doma zapráši!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás