Logo
Reklama

Výborný RECEPT na MAKOVÉ ŠÚĽANCE priamo od pestovateľky: Po fotení sme ich zhltli!

Dobré Jedlo - makové recepty z Jarnej.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Moja mama k nim urobila vždy aj perky. Z toho istého cesta vykrojte štvorce, naplňte ich hustým slivkovým lekvárom a uzavrite. Varte rovnako ako šúľance. Keď ich dáte na tanieri dokopy, budete sa zalizovať za ušami. Lekvár sa spojí s makom, a to chutí rozprávkovo,“ usmieva sa Gabika Čechovičová.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás