Logo
Reklama

Vynikajúca CESNAČKA so šťuchanými krumpľami: Známa pestovateľka má PARÁDNY RECEPT po tatovi

Dobré Jedlo - makové recepty z Jarnej.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Keď sme sa vrátili domov z makového poľa, ako inak, poriadne vyhladnutí, tato uvaril túto friškú večeru. Ľúbim ju dodnes,“ hovorí najznámejšia pestovateľka maku na Slovensku Gabika Čechovičová. Cesnačku z Jarnej sme ochutnali a zalizovali sa až za ušami. Určite si ju doma uvarte.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás