Logo
Reklama

Najklikanejší RECEPT na ŤAHANÚ ŠTRÚDĽU: Musíte si ju urobiť tiež!

Dobré Jedlo - makové recepty z Jarnej.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Ťahaná štrúdľa je najrýchlejší dezert na svete. Naučte sa správny pohyb, cesto dobre naplňte a o pätnásť minút môžete krájať,“ vyzýva pestovateľka maku Gabika Čechovičová z Jarnej. Určite si trúfnite.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás