Logo
Reklama

ŠTEDRÁ VEČERA podľa Vojta Artza: Fantastická hubová polievka, šaláty aj makové kopýtka!

„Prečo ich mám rád? Sú celkom jednoduché, vydržia pomerne dlho mäkké a obsahujú typické vianočné chute – mak, slivkový lekvár, škoricu, vanilku a citrónovú kôru.“

Zdroj: Dobré jedlo/MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šéfkuchárovi spoločnosti Metro a prezidentovi Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov udelili cenu Grand Prix za celoživotné dielo. A my tomu absolútne rozumieme, po návšteve uňho doma duplovane. Jeho vianočné dobroty pripravujeme každý rok!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás