Logo
Reklama

Vyrobte si vanilkový cukor aj extrakt do vianočného pečenia: Je to jednoduché!

Tradičné vanilkové rožky.

Zdroj: archív Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bez práce by nevoňali koláče! Roľníci, ktorí majú iba niekoľko hodín na to, aby ručne opelili práve kvitnúce orchidey rodu Vanilla, by nám o tom vedeli rozprávať.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás