Logo
Reklama

Najlepšie FAŠIANGOVÉ ŠIŠKY od Jožky Zaukolcovej: SUPER RECEPT aj tipy na pečenie!

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Minulý mesiac ste odušu piekli jej medovníčky a linecké koláčiky, teraz sú hviezdou jej lahodné fašiangové šišky. Majsterka cukrárka Jožka Zaukolcová má pre vás perfektný recept!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás