Logo
Reklama

DOMÁCE KLOBÁSY s ľadom? Dobré rady aj recept, aby boli voňavé a šťavnaté

Domáce klobásy.

Zdroj: Dobré jedlo/Peter Šimončík

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ak nemáte s prípravou domácich klobás skúsenosti, no robíte si na ne chuť, s našimi tipmi sa do nich môžete hneď pustiť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás